duminică, 19 iunie 2011

Horoscop 2012 - Pesti

Daca esti singur nu ar trebui, inca, sa iti faci probleme. Chiar daca viata ta sentimentala, cel putin in prima perioada a lui 2012, e lipsita de picanterii, vei gasi in interiorul tau linistea necesara pentru a compensa lipsa acestora. Casatoria ar putea fi luata in considerare cu fiecare sansa care ti se iveste. Unii nativi vor renunta la numite relatii, chiar daca acest lucru atrage dupa sine, printre altele, si pierderi financiare. Dupa aceea, ei se vor simti pregatiti pentru o viata sentimentala noua si mai incantatoare.

Nici in urmatoarele luni nu esti in cautarea iubirii vietii tale, ci te intereseaza, mai degraba, sa iti testezi puterea de seductie. Iti place sa frangi inimi, iar acest program iti reuseste din plin. Ai insa grija la posibilele complicatii! Prin iunie s-ar putea sa apara probleme in viata conjugala. Ezita sa iei o decizie decisiva. Oricum, daca te gandesti la asta in mod serios, luarea unei hotarari este inevitabila. Nu uita sa vorbesti si cu partenerul.

Toate indoielile si nelinistile pe care ai reusit sa le indepartezi pana acum, se vor intoarce sa te tortureze, incepand cu a doua jumatate a anului. Pare ca situatia nu mai este asa de roz. Cu toate acestea, barbatul (femeia) pe care il(o) iubesti iti va arata atasamentul si devotiunea lui (ei). Insa ai nevoie de mai mult decat atat pentru a te simti linistit. Din fericire, situatia se va schimba in bine incepand cu august, iar atmosfera va fi una armonioasa. S-ar putea sa intalnesti la teatru, la cinema, la un concert, o persoana cu care ai multe lucruri in comun si atunci inima ta se va bucura din plin. Ultimele luni ale anului vor fi extrem de favorabile unui nou inceput amoros. Vei renunta la relatiile vechi, prafuite, si vei fi pregatitpentru un nou inceput alaturi de cineva pe placul inimii tale.