duminică, 19 iunie 2011

Horoscop Varsator 2012

Daca traiesti in cuplu, inceputul anului 2012 te va face sa inclini sa–ti redistribui cartile si sa incepi un joc nou. Desi este util sa iti revizui relatiile de dragoste din cand in cand, fii atent sa nu iei o decizie prea drastica in aceste zile in legatura cu viitorul tau sentimental. Nativii singuri se vor gandi sa isi creasca numarul de cuceriri si mai mult decat atat sa evite capcanele. Nu sunt favorizate casatoriile! Legaturile tale de dragoste vor fi vijelioase pentru ca te comporti impulsiv. Este sigur ca armonia conjugala va fi afectata si discutii aprinse se vor transforma in ceva tumultuos. Fereste-te sa nu mergi mai departe de stadiul simplelor discutii si sa ajungi la separare. Si mai presus de orice, nu lasa pe nimeni sa se amestece in neintelegerile tale.

Pentru unii nativi, ambianta astrala de la jumatatea anului poate aduce o separare dureroasa, un calvar legat de straini sau o pasiune nebuna pentru cineva mai in varsta sau o manifestare inacceptabila. Ceea ce poate face ca, o data ce ai trecut de mijlocul lui 2012, atmosfera vietii tale sentimentale sa se transforme intr-o libertate imbucuratoare, lipsita de griji. Mici excursii vor favoriza intalniri fericite. Te vei intalni iar cu prietenii tai vechi, vei fi fermecat de vecinul sau vecina de pe scara sau te vei bucura de cineva din vacanta. Pentru unii nativi, o intalnire cu o persoana de origine straina poate sa creasca nivelul vietii sentimentale si planuri de casatorie vor fi facute rapid in ciuda numeroaselor opozitii.

Foarte interesante par a fi ultimele luni ale lui 2012. Daca inima ta e libera, fii gata sa mergi in paradis. Vei avea succes in a trece peste barierele impuse de persoana cu care ai intentii serioase. Vei trai o poveste de dragoste romantica. Pe scurt, vei avea minunata impresie ca visurile tale de iubire au devenit realitate in sfarsit. Daca faci parte dintr-un cuplu, ceva neasteptat va inlocui monotonia. Vei stimula relatia cu partenerul tau. Probabil ca serile vor fi uneori incinse, dar nici tu, nici partenerul tau nu va ganditi sa va plangeti de asta, pentru ca va fi animatie in viata voastra, ceea ce va lipsea de mult timp.