duminică, 19 iunie 2011

Horoscop Berbec 2012

Photobucket


Semnul de Berbec este onorat de elementul cu foc, şi dacă trebuie să utilizaţi un cuvânt pentru a descrie semnul Berbecului, acesta ar putea fi căldura. Oamenii nascuti sub acest semn au o pasiune o energie, care apare de multe ori irezistibila. Cu el nu te plictisesti niciodata! Berbecului îi place să se angajeze in relatii, şi rolul de seducător vine cu uşurinţă.

In 2012, berbecului ii place vânătoarea şi va face tot ce este necesar pentru a obţine preţul pe care il doreste. Berbecul isi va asuma riscuri, la momentul de continuare, dar dragostea si afectiunea lor va fi des exprimata. Nu există nici o îndoială că semnul Berbecului este tentant şi va fi greu de a ii rezista. Stelele ii vor stralucii berbecului si il vor ajuta in dragoste.

Relatiile Berbecului in 2012 vor fi exigente şi pline de pasiune, de asemenea, el are nevoie de a fi stimult de iubitu şi pus pe foc. Berbecul poate fi cinstit si auto-centrat în acelaşi timp, astfel încât partenerul lor trebuie să dea dovadă de încredere şi o direcţie de moment pentru a le oferi spaţiu de care au nevoie. Episoade ocazionale de furie exprimate de semnul Berbecului sunt cel mai bine tratate în cazul în care acestea sunt folosite ca un preludiu la o înţelegere majora şi care se termina cu sărutări . Berbecul se va desfăşura in relaţie destul de mult , dar în cazul în care lucrurile încep să se răcească, nu va dura mult de a lua singur inainte.

Viaţa sexuală în 2012: ***
Romantism şi dragoste în 2012: ***

Barbatii Berbec in 2012, vor reuşi în a cuceri cu dragostea lor. Anul care vine va fi norocos pentru aceste persoane, deoarece acestea vor fi partea dominanta în relaţia lor sexuală.

Femeile berbec: vor avea o durata medie de sex, în 2012. Multe au şanse de de căsătorie, în anul care vine.

Relatii 2012: Casatoria civila este prezenta la multi berbeci in 2012. Cu excepţia aprilie - iulie 2012, aceşti oameni vor avea o viaţă sexuală buna în 2012.