duminică, 19 iunie 2011

Horoscop 2012 Balanta

La inceputul acestei perioade cuplurile se vor preocupa de intarirea relatiei lor si de marirea familiei. Multi nativi Balanta vor vrea sa aiba primul lor copil sau pe al doilea. Nativii singuri se gandesc in mod serios la casatorie. Vaduvele, vaduvii si persoanele divortate vor fi tentate sa se recasatoreasca. De prin martie, daca vrei sa iti mentii armonia conjugala, pastreaza distanta dintre tine si socri. Iar daca vei face o calatorie intr-un loc indepartat, vei intalni, probabil, o persoana de care te vei simiti atras in mod irezistibil. Atunci, viata ta sentimentala se va modifica sau va lua chiar o turnura neasteptata. O data ce primavara si-a intrat in drepturi, vei trai o scurta aventura care iti va lasa amintiri de neuitat. Pentru a fi in armonie perfecta cu partenerul va trebui sa dai dovada de intelligent sa iti controlezi irascibilitatea si destul de toleranti pentru a nu gasi vinovati. Ai grija la gelozie!

Partea a doua a anului 2012 pare foarte favorabila vindecarilor sufletesti. Acest lucru va fi posibil datorita viziunii tale mai realiste asupra lucrurilor si transformarilor din forul tau interior care vor avea drept rezultat un raspuns mai favorabil din partea celor dragi. Nativii Balanta singuri vor avea parte de fericire adevarata. Vei intalni partenerul ideal, sufletul tau pereche. S-ar putea chiar si sa te casatoresti in cateva luni.

Insa, din cauza climatului astral al ultimelor luni, vei fi instabil si usor influentabil in problemele sentimentale, astfel incat te poti insela foarte usor si vei fi dezamagit. Oscilezi intre cinism si vise aparent fara motiv. Esti in cautarea partenerului ideal, asa ca zbori din floare in floare. Ai tendinta de a renunta la partenerul actual si tanjesti dupa altcineva, fara sa realizezi ca alergi dupa un miraj. Daca nu vrei sa iti risipesti energia in van, rezista dorintei de noutate si pastreaza-te pentru cineva care iti va aprecia calitatile si te va face fericit.